Mobiilimaksed on nüüd võimalikud ka toidupoodides

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.
Mobiiltelefon. Foto: Toomas Huik

Taani tarbijad on kaua aega soovinud võimalust maksta nutitelefonidega ning nüüd saabki see võimalikuks, kuigi esialgu veel piiratud lahendusena.

Supermarkektite kett Dansk Supermarked, mille opereerida on Netto, Føtexi, Bilka ja Sallingu kauplused, teatas koostöös Danske Bankiga, et võimaldab peagi poodlejatel maksta oma ostude eest keti 556 kaupluses üle terve Taani, vahendab The Local.

Supermarket edastas oma pressiteates kolmapäeval, et tegemist on prooviperioodiga, kus katsetatakse Danske Banki MobilePay platvormi, mis on üks klientide arvult suurima mobiilseid makseid võimaldava tootega Taani turul.

«Usume, et see samm saab olema Taani jaekaubanduses mobiilimaksete lahenduste tulevikusõna. Tegemist on väga kliendisõbraliku tootega. Makse toimib nii, et klient saab oma mobiiliekraanile makseinfo ning kinnitab selle üheainsa ekraanilibistusega,» tutvustas Kenneth Nielsen Danski Supermarkedi e-kaubanduse osakonnast.

Toote katseversioon on juba töökorras ja kasutusel Føtexi kaupluses Aarhusis, kuid ettevõtte sõnul laieneb mobiilne maksmine pärast prooviaega kõikidesse keti poodidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles