Fotod: teine Hispaania tramm jõudis Tallinna

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu tänast jõudis Tallinna teine Hispaanias CAFi tehases valmistatud tramm, mis ootab nüüd Pärnu maantee depoos lõplikku seadistamist.

Esimene Hispaania tramm toodi öösel treileritel kahes Pärnu maanteele ning pandi Vineeri peatuse lähedal kokku. Seekord tahtsid CAFi logistikaspetsialistid esialgu transportida mõlemad moodulid öösel eraldi depoosse ja seal kokku panna, et poleks vaja seda tööd öösel keset tänavat teha.

«See plaan neil ei õnnestunud ja moodulid tuli siiski tänaval kokku ühendada. Kuid tramm on praegu ajutises transpordiasendis. Lõplik korrektne kokkupanek, kus ühendatakse mõlemad moodulid ülevalt, ühendatakse põrandad, kaablid ja lõõtsaosa, toimub täna. Lõõts on samuti veel pakitud asendis, depoosse transportimiseks tehti öösel vaid auk pakendisse,» rääkis Tallinna Linnatranspordi ASi pressiesindaja Sirje Roht.

Kolmas tramm peaks Tallinna jõudma ööl vastu teisipäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles