Rahvas valis kõige popimaks jõu- ja ilunumbrid Stroomi rannas

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rannaala on avatud kõigile peale koerte.
Stroomi rannaala on avatud kõigile peale koerte. Foto: Pm

 Põhja-Tallinna linnaruumi ideede konkursil osutus kõige populaarsemaks välitreeningu ala täiendamine Stroomi rannapargis, vahendab Pealinn. Idee teostatakse veel selle aasta jooksul.

Stroomi rannapargi virgutusala on rahva hulgas populaarne, mistõttu seda täiendatakse nüüd uute välitrenažööridega, et kõik spordihuvilised tegutsema pääseksid. Põhja-Tallinna valitsuse poolt korraldatud kaasav linnaruumikonkurss tõi 9 ideed, mis olid vaatamiseks ja hindamiseks välja pandud kõigepealt Stroomi keskuses ja siis Põhja-Tallinna veebilehel ja kokku hääletas üle 1300 inimese, kirjutab Pealinn.

Välja pakuti 9 ideed, kuidas võiks korrastada ja täiendada Põhja-Tallinna avalikku ruumi ning iga idee oli seotud konkreetse asukohaga Põhja-Tallinnas. Põhja-Tallinna vanema Karin Tammemägi sõnul katsetati avaliku ruumi kujundamist konkursi vormis esmakordselt, aga et osavõtt oli aktiivne, siis võib ettevõtmise kordaläinuks lugeda. «Linnaosa elanike kaasamist linnaosa paremaks muutmisel jätkame kindlasti edaspidigi,» lubas Tammemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles