Karl-Erik Taukar esineb lastehaigla patsientidele

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar.
Karl-Erik Taukar. Foto: Viktor Burkivski

Tallinna lastehaigla heategevusfond ning haigla koostööpartner Minu Unistuste Päev korraldavad 24. märtsil patsientidele ja nende vanematele kontserdi, kus esineb laulja  Karl-Erik Taukar.

«Minu Unistuste Päev on organiseerinud lastele kohtumisi ka varem, nii on haiglas esinenud ansambel Põhja-Tallinn, Koit Toome, Anneli Peebo. Mullu said haiglalapsed osaleda trummitunnis Madis Metsamardiga ERSOst,» teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Individuaalsete unistuste päevade raames on heategevusorganisatsioon korraldanud haigetele lastele isiklikke kohtumisi lauljatega: eelmisel aastal soovis üks tüdruk laulda duetti Eda-Ines Ettiga ja teise sooviks oli kuulda oma sünnipäeval Getter Jaanit. Mõlemad unistused said teoks.

Muusikasündmusi oli teisigi. Viimase aasta jooksul on haiglas esinenud Lenna Kuurmaa, keda sai kuulda Tallinna lastehaigla toetusfondi mänguasjakogumisaktsiooni avamisel, novembris laulsid väikelaste maja fuajees enneaegse sünni päeva puhul Nele-Liis Vaiksoo ja Uku Suviste, tegemist oli MTÜ Enneaegsed lapsed kingitusega töötajatele ja saatusekaaslastest lapsevanematele. Korduvalt on lastehaiglas esinenud Arsise kellade ansambel ning möödunud aasta rahvusvahelisel muusikapäeval musitseeris haigla fuajees Suzuki ansambel Viiulikeeled Vanalinna hariduskolleegiumist.

Karl-Erik Taukari kontsert algab 24. märtsil kell 16 haigla 0-korruse saalis.

Seoses rahvusvahelise muusikaaastaga valmistab Wellmark Health OÜ ette järgmist lastehaigla muusikasündmust, kus esinejateks folkpopansambel Curly Strings. Kontsert toimub aprillikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles