Lottemaal on uueks hooajaks varuks mitu üllatust

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa.
Lottemaa. Foto: Ants Liigus

Möödunud suvel avatud Lottemaa plaanib uuel hooajal üllatada mitmete uute atraktsioonide ja tihedama programmiga.

«Täiendame rannaala erinevate atraktsioonidega, millest suurim on umbes kümme meetrit pikk kahemastiline mängulaev, mida näidati üldsusele esimest korda Tourest messil,» rääkis Lottemaa teemapargi juhataja Rein Malsub.

Kuna Lottemaa on suur ja paljude atraktsioonidega, siis selleks, et külastajad saaksid vahepeal puhata, tahetakse koostöös Elektrumiga luua nn «Hea energia ala» ehk koht, kus saab puhata võrkkiikedes ja samal ajal oma nutiseadmeid laadida.

Lisaks juba praegu Lottemaal elavatele tegelastele lisandub sel suvel veel kuus raamatutest ja joonisfilmidest tuttavat tegelaskuju. «Kõige kulminatsiooniks on täiesti uus selle suve suur näidend, mida igapäevaselt etendatakse Giovanni maja laval. Vihjeks nii palju, et näidend räägib ühe Leiutajateküla elaniku pulmadest,» ütles Malsub.

Sel aastal tuleb ka rohkem erinevaid jutustusi ja monoetendusi, mis on kirjutatud Janno Põldma poolt. Lisaks plaanib Lottemaa rajada veel palju erinevaid suuremaid ja väiksemaid atraktsioone, näiteks «kiuslik kaev» või muttide periskoobid. «Kõike aga ei saa välja rääkida, las jääb ka avastamise rõõmu,» lisas Malsub.

Pärnumaal Tahkuranna vallas asuvat Baltimaade suurimat teemaparki külastas mullu üle 50 000 inimese ning selle aasta veebruaris tunnistati see 2014. aasta parimaks turismiobjektiks.

Lottemaa avab uue hooaja selle aasta 30. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles