Tudeng TV rääkis uue meedia arengutest

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Fookuse» saatejuht Marian Võsumets.
«Fookuse» saatejuht Marian Võsumets. Foto: Jaan Kalmus jr

Tudeng TV arutelusaade «Fookus» tähistas esmaspäeval oma esimest tegutsemisaastat, sel puhul tuli saates juttu uue meedia arengust, tehnoloogiatest ning omaalgatuslike väljaannete rollist uue meedia sisu kujundamisel.

Postimees tegi esmaspäeval kell 21 algavast saatest ülekande.

Saate Külalised olid Henrik Roonemaa, Madis Kimmel, Helen Tammemäe ja Indrek Ibrus.

Esimene «Fookus» oli eetris mullu 26. märtsil. Käsitletud on muuhulgas Ukraina konflikti, Euroopa Liidu föderaliseerumist, kooseluseadust, ajakirjanike suundumist poliitikasse, venekeelse telekanali loomist ja prostitutsiooni reguleerimist. Viimase teema eest pälvis «Fookus» organisatsiooni Living for Tomorrow meedia eripreemia naistevastase vägivalla tõkestamise eest.

«Suur osa saatemeeskonnast on Balti Filmi ja Meediakooli tudengid, kuid «Fookus» ei ole sisult tudengisaade - seda näitab juba teemade ja külaliste valik,» ütles «Fookuse» autor ja saatejuht Marian Võsumets.

«Meid motiveerib tõsiasi, et saame teha täpselt seda, mida ise soovime ja tagasiside on olnud positiivne. Katsetame väga palju formaadi ja teemadega - näiteks viimane saade oli erandkorras hoopis vene keeles,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles