Paadunud noor liiklusrikkuja pandi 20 päevaks aresti

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus
Pärnu maakohus Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile mõistis Pärnu maakohus 21-aastasele noormehele korduvate liiklusrikkumiste eest 20-päevase aresti.

Viimane noormehe julgustükk autoroolis leidis aset 14. septembril kella 7 ajal hommikul, kui ta tabati Pärnu kesklinnas Saabi roolist, vahendas PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Noormees oli joobes ja samuti puudus juhil juhtimisõigus. Mootorsõidukil puudus kehtiv kindlustus ja läbimata oli ka korraline tehnoülevaatus. Samuti oli sõidukis sõitjaid rohkem, kui
valmistaja poolt ette nähtud – autosse oli end suutnud mahutada seitse noort inimest, kellest kaks olid tütarlapsed.

Juhtimiselt kõrvaldati sama noormees ka tänavu 3. septembril Tartu kesklinnas, kus ta sarnaselt Pärnu sündmusegagi juhtis mootorsõidukit joobes, ei omanud sõiduki juhtimise õigust ja sõidukil puudus nõuetekohaselt läbitud tehnoülevaatus.

Noormeest on erinevate väärtegude eest karistatud alates 2005. aastast 14 korral. Mootorsõiduki juhtimise eest juhtimisõiguseta on teda eelnevalt karistatud kokku kolmel ja joobes juhtimise eest ühel korral. Väärtegude eest määratud trahvide summa ulatub üle 33 000 krooni ning needki on noormehel tasumata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles