Soome klubi alandas Ühisliigas Samarat koguni 57 punktiga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Marko Saarm

Soome klubi Loimaa Bisons võitis korvpalli Ühisliigas koduväljakul koguni 100:43 Samara Krasnõje Krõlja. Et niigi välismaalastest tühjaks jooksnud Samara paremad venelastest mängijad tegid kaasa Novosibirskis Venemaa karikavõistluste finaalturniiril, oli neil kasutada vaid kuus duubelvõistkonna pallurit.

Bisonsile tõid Travis Nelson 20 ja  Anthony Hillard 18 punkti. Seega tõusis Bisons Ühisliigas 9 võidu ja 19 kaotuse peale, Krasnõje Krõljal on 7 võitu ja 18 kaotust.

Täna toimus Ühisliigas veel kaks kohtumist ja need mõjutasid ka 11 võidu ja 14 kaotusega kaheksandast ehk viimasest play-offi kohast kinni hoidvat Kalev/Cramot.

22 võidu ja 3 kaotusega teisel kohal jätkav Moskva oblasti Himki võitis koduväljakul 93:64 Astanad, kes langes 10 võidu ja 16 kaotuse peale. Saraatovi Avtodor (13-12) oli kodus 93:78 üle Volgogradi Krasnõi Oktjabrist (9-16) ja kindlustas 7. kohta.

Kalev/Cramo kohtub 31. märtsil kell 18.30 Saku suurhallis 5 võidu ja 18 kaotusega viimasel positsioonil oleva Minski Tsmokiga, 4. aprillil sõidetakse ülioluliseks mänguks külla Riia VEFile, kes on 10 võidu ja 13 kaotusega Kalevi lähim jälitaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles