Viljandimaal päästeti korteripõlengust vanem mees

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng. Pilt ei ole konkreetse juhtumiga seotud.
Põleng. Pilt ei ole konkreetse juhtumiga seotud. Foto: Margus Ansu

Eile hilisõhtul puhkes tulekahju Viljandimaal Abja-Paluoja linnas asuvas kortermajas. Päästjad tõid suitsu täis korterist välja vanema meesterahva.

3. aprillil kell 21.42 teatati häirekeskusele, et Abja-Paluojas Abja teel asuva kolme korteriga maja ühest aknast on näha leeke ning majas võivad olla inimesed.

Mõne minutiga sündmuskohale jõudnud päästjad sisenesid suitsu täis korterisse ning leidsid termokaamera abil põrandalt meesterahva. Vingu sisse hinganud mees toodi majast välja ja anti üle kiirabile, kes viis kannatanu haiglasse. Teises korteris olnud vanem naisterahvas kannatada ei saanud.

Kuna suurt põlemist korteris ei olnud, kustutasid päästjad kümne minutiga akna all ühel ruutmeetril hõõguva vaiba ja prügi. Korter sai suitsu-, vee- ja kuumakahjustusi.

Päästetööde juhi esialgsel hinnangul võis tulekahju põhjustada suitsetamine, hiljem sündmuskohal käinud menetlusinspektori sõnul võis juhtum alguse saada hooletust ahju kütmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles