Algab piletimüük Eesti – Rootsi võrkpalli EM-finaalturniiri otsustavale valikmängule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste võrkpallikoondis.
Eesti meeste võrkpallikoondis. Foto: volley.ee

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonda lahutab 2015.a. Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile jõudmisest vaid kaks mängu. Euroopa 16 parema hulka pääsemiseks on vaja võita kahemängulises seerias Rootsi koondist.

Kahest mängust esimene toimub 24. mail kell 16:00 Tallinnas Tondiraba jäähallis, korduskohtumine 31. mail Rootsis Halmstadis.

Eesti Võrkpalli Liit alustab tänasest Tallinna mängu piletite eelmüüki. Kuni 1. maini on piletid müügis soodushinnaga: täispilet maksab 8 eurot, sooduspilet pensionäridele, tudengitele ja õpilastele 4 eurot, kuni 10-aastastele lastele on pilet tasuta. Alates 1. maist on piletite hinnad vastavalt 10 ja 5 eurot.

Eesti ja Rootsi koondiste mängule eelneb kell 14:00 algav meelelahutusprogramm, mille põhilisteks tõmbenumbriteks on ansambel Põhja-Tallinn ning Eesti ekskoondislaste lahkumismäng «Viimane geim», kus teiste vollelegendide hulgas jooksevad väljakule Avo Keel, Raimo Pajusalu, Kristjan Õuekallas, Eerik Jago, Argo Arak jpt. Lahkumismängu kommenteerib otse saalist Eesti populaarseim spordikommentaator Kalev Kruus.

Võrkpalli 2015. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniir peetakse 9.-18. oktoobrini Itaalias ja Bulgaarias. Eesti-Rootsi play-off paari võitja loositi B-alagruppi koos Itaalia, Prantsusmaa ja Horvaatiaga. B-alagrupp mängib Itaalias Torinos. Alagrupist edasipääsemiseks on vaja saada vähemalt kolmas koht. 2015. aasta Euroopa meister selgub 18. oktoobri õhtul Bulgaaria pealinnas Sofias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles