Londoni Arsenalil on tulevikuks vastaste alistamiseks suurepärane salarelv

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali äärekaitsja Hector Bellerin.
Londoni Arsenali äärekaitsja Hector Bellerin. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond on hooaja lõpus oma mängu hästi käima saanud ja 31. vooru järel hoitakse Premier Leagues teist kohta. Aina enam kiidusõnu teenib ka nende kaitseliin, mille isikkoosseisu osas on veel siiski mõningaid küsimusi.

Arsenali koosseisu osas on kõige suurem küsimus teise keskkaitsja osas. Oma kohas võib kindel olla Laurent Koscielny, kuid Per Mertesacker jääb tihti oma kohal aeglaseks ning seetõttu ei saa Londoni klubi mängida kõrge kaitseliiniga, kirjutab Metro.

Kuna lisaks küllaltki kiirele Koscielnyle on äärekaitses tegutsemas tihtilugu samuti kiirusega hiilgavad Hector Bellerin ja Kieran Gibbs, siis vajaks Arsenal keskkaitsesse veel ühte kiiret meest, et panna kokku ülimalt liikuv kaitseliin. Sellesse rolli peaks hästi sobima talvel meeskonnaga liitunud brasiillane Gabriel Paulista, kelle arvel on praeguseks viis liigamängu.

Seega võib Arsenal tulevikus vastaste ründajaid hirmutada maailma kõige kiirema kaitseliiniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles