Tallinna linnakassasse laekus esimese kvartaliga ligi 125 miljonit eurot

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB tõstab alates 1. detsembrist pangakontoris tehtavate sularahatehingute teenustasusid ning pangakaartidega seotud tasusid. Foto on illustratiivne.
SEB tõstab alates 1. detsembrist pangakontoris tehtavate sularahatehingute teenustasusid ning pangakaartidega seotud tasusid. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Linnakassasse laekus 2015. aasta esimese kolme kuuga kokku 124,8 miljonit eurot, mis ilma finantseerimistegevuseta moodustab 23,9 protsenti aastaks planeeritud laekumistest.

Maksutulu laekus kolme kuuga 79,7 miljonit eurot, mis moodustab 23,3 protsenti aastaks kavandatust, sealhulgas laekus üksikisiku tulumaksu 77,1 miljonit eurot ehk 25,3 protsenti ning kohalikke makse 2,6 miljonit eurot ehk 27,4 protsenti aastaks planeeritust, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Esimene suurem osa maamaksust laekub linnakassasse aprillis.

Linna asutuste majandustegevusest laekus kolme kuuga 16,4 miljonit eurot ehk 28,5 protsenti aastaks kavandatust. Muid tulusid laekus kolme kuuga 572,7 tuhat eurot, mis moodustab 29,1 protsenti aastaks kavandatust. Linna investeerimistegevusest laekus kolme kuuga laekunud 314,8 tuhat eurot.Riigilt ja välisrahastuse andjatelt laekus toetusi kokku summas 27,8 miljonit eurot, mis on 35,2 protsenti aastaks kavandatust.

Väljamakseid tehti kolme kuuga kokku summas 161 miljonit eurot, mis moodustab 30,5 protsenti aastaks kavandatust. Väljamakseid haldustegevuseks tehti  kokku summas 124,5 miljonit eurot, mis moodustab 26,8 protsenti aastaks kavandatust; investeerimistegevuseks maksti välja kokku 7,1 miljonit eurot ehk 16,7 protsenti aastaks kavandatust. Finantseerimistegevuse väljamaksetena tasuti võetud laenude ja kapitalirendi põhiosamakseid kokku summas 29,5 miljonit eurot.

Linna vabade rahaliste vahendite jäägiks kujunes märtsikuu lõpu seisuga 39 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles