Real ja Barcelona alustasid Euroliiga veerandfinaale võidukalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali keskmängija Gustavo Ayon (paremal) heitlemas Istanbuli Anadolu Efes keskmängija Nenad Krsticiga.
Madridi Reali keskmängija Gustavo Ayon (paremal) heitlemas Istanbuli Anadolu Efes keskmängija Nenad Krsticiga. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peeti eile hilisõhtul ülejäänud kahes paaris veerandfinaalide avamatšid. Võidurõõmu said tunda Hispaania suurklubid Madridi Real ja Barcelona.

Real oli koduväljakul skooriga 80:71 parem Istanbuli Anadolu Efesist. Võitjatele tõid K. C. Rivers 21, Gustavo Ayon 14 ja Felipe Reyes 12 punkti. Kaotajate poolel viskasid Dario Saric 13 ja Cedo Osman 11 silma.

Teises duellis alistas Barcelona kindlalt 73:57 Piraeuse Olympiacose. Ühtlaselt skoori teinud Barcelonale tõid Juan Carlos Navarro 10, Bostjan Nachbar 10 ja Tomas Satoransky 9 punkti. Olympiacose edukaim oli Dimitrios Agravanis 9 silmaga.

Mõlemas paaris peetakse seeria teine kohtumine homme. Täna peavad seeria teise kohtumise Moskva CSKA – Ateena Panathinaikos ja Istanbuli Fenerbahce Ülker – Tel Avivi Maccabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles