Teie kaheksajalg on teie endi kätes. Õnnega koos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaheksajala»  enesessetõmbunud peategelase Ville (Aarne Soro, paremal) äratajaks saab tema antipoodist vend Einar (Tarvo Vridolin).
«Kaheksajala» enesessetõmbunud peategelase Ville (Aarne Soro, paremal) äratajaks saab tema antipoodist vend Einar (Tarvo Vridolin). Foto: Heigo Teder

Ugala lõpetas remondieelse hooaja esietenduste rivi omamoodi maratoniga, tuues läinud laupäeva õhtul publiku ette järjestikku kaks uut lavastust. 

 

Esimesena etendus koolituskomöödia «Teie ebaõnn on teie enda kätes» Grand Hotel Viljandi konverentsisaalis ja järgnes samuti huumoriradu kompiv «Kaheksajalg» Ugala suures saalis. Teatrivaim lainetas sel õhtul linna kohal tormiliselt ning suur osa publikust elas kaasa mõlema lavastuse esmaesitlusele. 

Mõlemad tekstid on värsked eesti algupärandid ning mõlemal juhul on lavastaja ühtlasi teksti (kaas)autor. Ühist on neis lavastustes aga veelgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles