Otseülekanne: Eesti eurosaadikud hakkavad omavahel väitlema

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom.
Yana Toom. Foto: Erik Prozes

Eesti eurosaadikud Kaja Kallas, Marju Lauristin, Yana Toom ja Indrek Tarand väitlevad täna kell 13.30 Brüsselis toimuval debatil Euroopa diskrimineerimisvastase seaduse üle, valdkonna eksperdina liitub Tallinnast Mart Nutt.

Raadiotevõrgustiku Euranet Plus organiseeritud debatt sarjast Citizens' Corner on nähtav otseülekandena siin. Saadet juhib raadio Retro FM Euroopa Uudiste toimetaja Liis Amor. Ülekanne algab Eesti aja järgi täna kell 13.30.

Eestikeelsele debatile järgneb inglisekeelne, kus osalevad juba teised külalised, kes samal teemal sõna võtavad. Küsimusi väitluses osalejatele saab edastada läbi sotsiaalmeedia. Näiteks Twitteris, kasutades teemaviidet #CitizensCorner.

Kõne all on ELi diskrimineerimise vastase seaduse vastuvõtmine ja selle takistused. Juttu sellest seadusest on olnud juba aastast 2008, ent tulemuseni pole seni jõutud.


Broadcast live streaming video on Ustream
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles