Lõpusekundi kolmene viis Olympiacose nelja parema sekka

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pireuse Olympiacos pääses Euroliiga Final Fouri, alistades kolmandat korda Barcelona.
Pireuse Olympiacos pääses Euroliiga Final Fouri, alistades kolmandat korda Barcelona. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas jõudis viimase meeskonnana nelja parem hulka Pireuse Olympiacos, alistades veerandfinaali neljandas mängus tänu lõpusekundil tabatud kolmepunktiviskele 71:68 Barcelona.

Seerias 1:2 kaotusseisus olnud Barcelonal oli 5,2 sekundit enne mängu lõppu võimalus juhtima asuda, kuid Juan Carlos Navarro tabas kahest vabaviskest ühe. Olympiacos suutis pärast mõtlemisaega viskele mängida Printezise, kelle kolmene tabas koos lõpusireeniga. Seejuures oli Printezis kohtumise jooksul seni mööda visanud kõik viis kaugviset.

Olympiacose parim oli 17 punkti ja viie korvisööduga Vassilis Spanoulis, Printezis lisas 14 punkti. Barcelonale tõi Ante Tomic 13 ja Tomaš Satoransky 12 punkti, mõlemad võtsid lisaks ka seitse lauapalli.

Euroliiga Final Fouris mängivad tänavu seega Olympiacos, Madridi Real, Moskva CSKA ja Fenerbahce Ülker. Final Four peetakse 15.-17. maini Madridis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles