Head inimesed tõid Sõmera hooldekodule 160 kruusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruusid
Kruusid Foto: Egert Kamenik

Augustikuus potsatas nii mõnegi saarlase postkasti e-kiri palvega vaadata kodus üle oma kruuside tagavara ja kinkida niisama seisvad tassid Sõmera hooldekodule.

Tänaseks on head inimesed oma kapi- ja riiulinurkadest üles otsinud ja ära kinkinud 160 kruusi ning need rõõmustavad nüüd Sõmera hooldekodu elanikke, kirjutas Saarte Hääl.

«Need kruusid olid tõesti südamest toodud,» märkis hooldekodu juhataja Helle Kahm, kellele teeb heameelt, et aktsioon niisama lihtsalt, sellise sõbrakirja saatmisega õnnestus.

«Kruuside korjamise ajendiks sai see, et meie hooldekodus käivad elanikud küll kolm korda päevas sööklas söömas, kuid õhtuoote saavad nad majades,» rääkis Kahm, lisades, et kindlasti ei olnud ettevõtmise põhjuseks see, et hooldekodul kruuside ostmiseks raha pole.

Sõmera hooldekodu elanikud võtsid kruusid rõõmsalt vastu ja Kahm lisas, et selle ettevõtmise võib liigitada nii heateo kui ka taaskasutuse temaatika alla – ühelt poolt said inimesed anda ja teisalt läksid kruusid nn uuele ringile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles