Kas Putini tsiklimehed kannavad meiki?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Kremli-meelne organisatsioon Ööhundid sattus netikogukonnas naerualuseks, kui üks nende liige mainis televisioonile antud usutluses, nagu kuuluks nende varustusse ka meigikott.

Üks kümnest Valgevene-Poola piirilt tagasi saadetud mootorratturist ütles vene telekanalile, et piirivalvurid korraldasid pika ja põhjaliku otsimise ning tuhnisid läbi, «iga isikliku eseme, sokid ja meigikoti.»

Võimalik, et rühmituse liige Andrei Bobrovski kasutas väljendit «meigikott» kõigest mootorratturite slängina, kus see tähendab spetsiaalset hoiulaegast (vene keeles «kosmetitška»). Kriitikud korjasid lausekatke sellele vaatamata kohe üles ja ukraina netikogukond asus tsiklimehi isukalt naeruvääristama. Apsakas oli seda piinlikum, et Ööhundid loovad endast avalikkusele kuvandit kui üdini mehelikest ja karmidest motomeestest.

Riiki mitte lubatud ratturid olid teel Berliini Teise maailmasõja lõpu 70. aastapäeva tähistamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles