Millised on USA parimad tööandjad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook
Facebook Foto: DADO RUVIC/REUTERS

Business Insider järjestas eelmise aasta Fortune 500 nimekirja jõudnud ettevõtted uuringufirma Payscale palga- ja uuringuandmebaasi kuue erineva kriteeriumi abil, selgitades sellega välja USA parimad tööandjad.

Ettevõtete lõppskoor arvutati kuue Payscale´i poolt mõõdetud kriteeriumi (rahulolu tööga, madal tööstress, võimalus väljaspool kontorit tööd teha, töö tähenduslikkus töötajale, oodatav mediaanpalk, ning palga suurus võrreldes turu keskmisega) abil, seejuures anti palga suurusele teistest teguritest kaks korda suurem osakaal.

1. Facebook (Oodatav mediaanpalk: 135 000 dollarit; 20 protsenti töötajatest saab tööd teha väljaspoolt kontorit, 11 protsenti töötajatest ei tunne tööalast stressi, 93 protsenti on oma tööga rahul, 81 protsenti peavad oma tööd oluliseks ja mõtestatuks)

2. Google (Oodatav mediaanpalk: 133 000 dollarit; 29 protsenti töötajatest saab tööd teha väljaspoolt kontorit, 9 protsenti töötajatest ei tunne tööalast stressi, 84 protsenti on oma tööga rahul, 67 protsenti peavad oma tööd oluliseks ja mõtestatuks)

3. Amgen (Oodatav mediaanpalk: 119 000 dollarit; 26 protsenti töötajatest saab tööd teha väljaspoolt kontorit, 10 protsenti töötajatest ei tunne tööalast stressi, 78 protsenti on oma tööga rahul, 84 protsenti peavad oma tööd oluliseks ja mõtestatuks)

4. Chevron (Oodatav mediaanpalk: 118 000 dollarit; 19 protsenti töötajatest saab tööd teha väljaspoolt kontorit, 12 protsenti töötajatest ei tunne tööalast stressi, 80 protsenti on oma tööga rahul, 62 protsenti peavad oma tööd oluliseks ja mõtestatuks)

5. Bristol-Myers Squibb (Oodatav mediaanpalk: 109 000 dollarit; 31 protsenti töötajatest saab tööd teha väljaspoolt kontorit, 10 protsenti töötajatest ei tunne tööalast stressi, 78 protsenti on oma tööga rahul, 81 protsenti peavad oma tööd oluliseks ja mõtestatuks)

Täispika tabeliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles