Silver Meikar asus tööle sotside kommunikatsioonijuhina

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar
Silver Meikar Foto: Raul Vinni / Postimees

Poliitik, inimõiguslane ja vabakutseline ajakirjanik Silver Meikar asus tööle Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) kommunikatsioonijuhina.

Enne teda oli SDE kommunikatsioonijuht PR Partnerite strateegiline konsultant Kirsti Ruul, kelle tähtajaline leping lõppes pärast riigikogu valimisi.

«Erakonnad esindavad avalikku huvi ja seetõttu peavad nad olema avatud ning läbipaistvad. Kommunikatsioonijuhi peamine ülesanne on just tagada, et erakonna suhtlus avalikkusega oleks avatud, läbipaistev ja selge,» leidis Meikar. 

«Olen arvamusel, et SDE peab veelgi aktiivsemalt esitama seisukohti aktuaalsetel teemadel ning olema jõulisem nende valdkondade tõstatamisel, mis on olulised meie maailmavaatele ning eesmärkideks riigivõimu teostamisel,» lisas ta, et kommunikatsioonijuht on selles vahendajaks. 

Ametis jätkavad ka riigikogu SDE fraktsiooni pressinõunik Kai Kalamees ja erakonna kommunikatsioonispetsialist Raigo Jahu.

Silver Meikar sai avalikult tuntuks Reformierakonna rahastamisskandaaliga. Alates 1997. aastast Reformierakonda kuulunud poliitik ja endine riigikogu liige kirjutas Postimehes ilmunud arvamusloos, kuidas ta toetas erakonda rahaga, mis ei olnud tema oma ja mille päritolu ta ei teadnud. Sama aasta sügisel visati Meikar skandaali tõttu erakonnast välja.

Mullu novembris teatas Meikar, et astub Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda ja kandideerib riigikogu valimistel. Ta sai 738 häält, kuid valituks ei osutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles