Savisaar: valitsus ründab mind, aga probleeme ei lahenda

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles täna oma erakonna volikogu ees esinedes, et valitsusparteid kritiseerivad Keskerakonna samme, kuid ise ei liiguta samas lillegi.

Savisaar selgitas volikogu liiketele, mille poolest vastandub Keskerakond tööpuuduse küsimuses valitsusparteidele.

«Neid huvitab statistiline näitaja, meile on tähtsad inimesed. Neid huvitab vaid number, mille kohta saaks enne valimisi teha näo, justkui tööpuudus väheneks,» kõneles Savisaar.

«Nad teavad ainult ühte asja – see, mida teeb Keskerakond, on vale, aga ise nad ei tee mitte midagi!»

Keskerakonna esimehe sõnul on Eesti tegelik tööpuudus ligi kaks korda suurem kui riiklik statistika näitab, sest arvestuse aluseks tuleks võtta Eurostati andmed ja lisada neile Eestis välja rännanud.

«Tegelikkus ei vasta absoluutselt sellele, mida räägivad riigijuhid ja mida kirjutavad nende ajalehed,» kõneles Savisaar.

«Eestis on tegelik tööpuudus ligi kaks korda suurem ametlikult registreeritud töötuse näitajast, mis tähendab, et suurem osa töötutest on jäetud igasuguse riigi hoole ja abita,» rääkis opositsioonipoliitik.

«Meid ei ole nii palju ja me ei ole nii rikkad, et me saaksime endale lubada sellist raiskamist riigina ja rahvana.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles