Noored sumotalendid võitsid EMi teisel päeval koguni üheksa medalit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil esireas vasakult: Toomas Braun, Danil Lopouhhov, Adrian Matso, Oliver Valdre ja Marko Rand). Tagareas: Kai Pähkel, Mari-Liis Mihkelson, Õnne-Aivi  Annimäe, Datja Tokmantseva, Pathricia Matso ja Helina Ärtis.
Pildil esireas vasakult: Toomas Braun, Danil Lopouhhov, Adrian Matso, Oliver Valdre ja Marko Rand). Tagareas: Kai Pähkel, Mari-Liis Mihkelson, Õnne-Aivi Annimäe, Datja Tokmantseva, Pathricia Matso ja Helina Ärtis. Foto: Riho Rannikmaa

Kui Šiauliais toimuva sumo EMi avapäeval võitsid eestlased viis medalit, siis teine võistluspäev osutus veelgi edukamaks – laupäeval toimunud U21 ja U23 turniiridel võideti kokku üheksa medalit.

U21 vanuseklassis sai nii Eesti naiskond kui meeskond pronksmedali. Naiste hulgast võitis kaks individuaalset pronksi Pathricia Matso (-80 kg ja absoluutkategooria). Helina Ärtis sai kolmanda koha kuni 55 kg kaaluvate naiste hulgas. Toomas Braun võitis enam kui 115 kg kaaluvate noormeeste hulgas samuti pronksi.

U23 vanuseklassis võitis naiskond pronksi ning -80 kg kaaluvate naiste hulgas sai taas kolmanda koha Matso. Kuni 60 kg kaaluvate meeste hulgas võitis Danil Lopouhhov hõbeda.

Täna selgitatakse võitjad täiskasvanute hulgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles