Nadal langes maailma edetabelis kümne aasta madalaimale kohale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Tennise värskes maailma edetabelis on Rafael Nadal langenud seitsmendale kohale, mis märgib tema jaoks viimase kümne aasta kehvimat tulemust. Tegu on kümne aasta jooksul esimese korraga, kui hispaanlane pole mahtunud maailma esiviisikusse.

Meeste tabelit juhib ikka Novak Djokovic, talle järgnevad Roger Federer ja Andy Murray. Neljandaks tõusis Miloš Raonic ja viiendaks Tomaš Berdych. Kuues on jaapanlane Kei Nishikori, eile koduse Madridi turniiri finaalis Murrayle alla jäänud Nadali järel lõpetavad esikümne David Ferrer, Stanislas Wawrinka ja Marin Cilic.

Eestlastest on Jürgen Zopp jätkuvalt 156. kohal. Vladimir Ivanov tõusis tervelt 29 kohta ja on nüüd 421. kohal. Veel mahuvad eestlastest tabelisse Anton Pavlov, Markus Kerner, Kristjan Tamm, Jaan Kononov ja Mattias Siimar, kelle kohad on teisel poole 1500. tabelirea piiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles