Osaajaga lasteaiakoht muutub soodsamaks

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linn pakub võimalust kasutada lasteaiakohta osaajaga. Pildil Rukkilille lasteaia uute rühmade avamine selle aasta alguses.
Tartu linn pakub võimalust kasutada lasteaiakohta osaajaga. Pildil Rukkilille lasteaia uute rühmade avamine selle aasta alguses. Foto: Kristjan Teedema

Kui laps vajab lasteaeda ainult poole ajast, võiks ka tasu olla poole aja eest, on muudatuse mõte, mida linnavalitsus Tartu volikogul palub lasteaia kohatasu määrusesse sisse kirjutada.

Osaajalise koha kasutamise mõte on see, et ühte täiskoormusega kohta saaksid soovi korral kasutada mitu last. Osaajalise koha kasutamine võimaldab lasteasutuse lahtiolekuajal pakkuda lapsevanemale kohta kas osaajaga päevas või teatud arv täispäevi nädalas. Sellist kohta võib soovida kasutada näiteks lapsevanem, kes töötab osaajaga, vahetustega või ka näiteks tudengid, kes ei vaja oma õppetöö korralduse tõttu täiskoormusega lasteaiakohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles