Täna «Radaris»: mis toimub uhkes Tondiraba Jäähallis?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondiraba jäähall
Tondiraba jäähall Foto: Tiit Veermäe

Möödunud aasta augustis valmis Tallinnas uhke ja võimas Tondiraba Jäähall, kus on toimunud juba mitmeid maailmatasemel spordivõistlusi. Kuigi pealtnäha tundub kõik lilleline, süüdistavad ürituste korraldajad ja spordiinimesed majas töötavaid inimesi ebakompetentsuses, hindadega manipuleerimises ja kokkulepitule sülitamises, vahendab telesaade «Radar».

«Radar» suhtles mitmete Tondiraba Jäähalliga kokku puutunud inimestega, kellest enamik ütles, et asjad ei ole kaugeltki korras. Paljud kardavad, et avalik sõnavõtt viib võimaluse uhke majaga edaspidi seotud olla. Majaga suhted lõpetanud BC Kalev/Cramo, GIGA Estonian Boxing Night'i korraldaja ning telekompanii Levira otsustasid siiski toimuvat paljastada.

«Praegusel hetkel ei ole küll tuju enam Tondirabaga tegemist teha. Mitte, et mulle see hoone ei meeldi – hoone on väga super. Aga see, mis seal sees toimub, on väga mäda. Nii äri ei aeta!» lausub poksiürituse korraldanud Est Promotionsi juhatuse esimees Tõnis Grinkin.

«Selleks, et Kalev/Cramo tulevikus veel Tondirabas mänge korraldaks, peab seal mingi krõks läbi käima,» lisab Kalev/Cramo pressiesindaja Kristo Raudam.

«Avastasid ja tegid poole pealt lepingud ringi, avastades, et nüüd võiks nende asjade eest raha hakata küsima,» avaldab Levira.

Mis Tallinna möödunud aasta uhkeimas betoonehitises tegelikult toimub, selgub Kanal 2 saates «Radar» täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles