Eesti teenekaim raadiomängur: kui ikka liinile saan, siis võidan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kraus
Marina Kraus Foto: Kanal 2 / Radar

Marina Kraus on Eesti teenekaim raadiomängur, kes on kuulajamängudest osa võtnud üle 20 aasta. Marina on võitnud kõike, heliplaatidest WC-poti ja reisideni välja.

Marina on üks kümmekonnast helistajast, kelle tõkestamiseks on raadiojaamad välja mõelnud igasuguseid reegleid, et kõik auhinnad ja võidud ainult samadele inimestele ei läheks, selgus Kanal 2 saates «Radar».

«Peaaegu iga kord võidan. On olnud kordi ka, kui ei tea vastust. Praktiliselt on nii, et kui ikka liinile saan, siis võidan,» ütles Marina. 

Sõbrannasid Marina hobi nakatanud ei ole, küll aga tema poega, kes võitis eksootilise reisi Tuneesiasse.

Marina kinnitas, et tal ei ole raadiotesse helistamiseks mingit eritehnikat, vaid kaks vanamoodsat telefoni, mida ta korraga kasutab.

«Kõige aktraktiivsemad auhinnad on ikka igasugused reisid, olmeelektroonika - põhimõtteliselt asjad. Olen tähele pannud seda, et kui teha mäng, mille auhinnaks on 1000-eurone reisitšekk, siis see ei ole nii atraktiivne kui näiteks reis kahele Türki. Või panna mingi lihatööstuse 50-eurone kinkekaart, siis see ei ole nii atraktiivne kui viis kilo liha,» märkis raadio Elmar saatejuht Owe Petersell.

Vaata pikemalt «Radari» videoloost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles