Eesti koondislane lõi Soomes kübaratriki

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislane Signy Aarna.
Eesti jalgpallikoondislane Signy Aarna. Foto: Toomas Tatar

Täna olid Soome jalgpalliliigas edukad mitmed Eesti naised, neist parima tulemuse tegi koondise ründaja Signy Aarna, kelle kübaratrikk Kuopio Pallokissati 4:3 võiduni aitas.

Pallokissat sõitis kõrgliiga viiendal mängupäeval küll Vasa IFK-ile ja kuigi Aarna viis Kuopio naised juba kümnendal minutil juhtima, leidis külalisnaiskond end 32. minutiks 1:3 kaotusseisust, vahendas Soccernet.ee.

39. minutil vähendasid külalised kaotusseisu minimaalseks ning vaid minut hiljem viigistas Aarna juba seisu. 50. minutil vormistas täismängu kaasa teinud Aarna oma kübaratriki ning Kuopio 4:3 võidu.

Samal ajal läksid omavahel vastamisi kaks teist eestlannat, kui Katrin Loo ja Merilappi United võõrustasid Pille Raadikut ja Aland Unitedit. Aland võitis avapoolaja 3:0 ning mängu 4:1. Pille Raadik kuulus Alandi põhikoosseisu ja võeti 55. minutil puhkama, Loo tegi kaasa täismatši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles