Obradovic: meil polnud vastust ei Reali rünnakule ega kaitsele

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic reacts as he leaves the court after their Euroleague Final Four semi-final basketball game against Real Madrid in Madrid, Spain, May 15, 2015.  REUTERS/Sergio Perez
Fenerbahce's coach Zeljko Obradovic reacts as he leaves the court after their Euroleague Final Four semi-final basketball game against Real Madrid in Madrid, Spain, May 15, 2015. REUTERS/Sergio Perez Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Fenerbache Ülker pidi korvpalli Euroliiga teises poolfinaalis tunnistama Madridi Reali 96:87 paremust. Treenerikarjääri jooksul kaheksa Euroliiga tiitlit võitnud Ülkeri peatreener Zeljko Obradovic tõdes pärast kohtumist, et neil jäi Reali vastu käikudest puudu.

«Õnnitlused vastasele. Olen oma meeskonna üle uhke, sest klubi jõudis ajaloos esimest korda finaalturniirile,» sõnas Obradovic. «Meil polnud vastust ei Reali rünnakule ega kaitsele. Nad mängisid väga hästi, mis muud üle jääb, peame sellest õppima.»

«Real on väga agressiivse loomuga meeskond, lisaks on nende tuumik neli hooaega koos mänginud, ka selles võib eelist näha,» lisas Obradovic.

Juhendaja tunnistas, et pronksimäng ei paku suurt pinget. «Pronksimäng pole ju tegelikult tähtis…Aga eks mehed lähevad ikka hästi mängima. Kavatsen pühapäeval anda kõigile mänguaega ja siis keskendume juba Türgi liigale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles