Olulisse rolli tõusnud Kristen Meister: üle pika aja tulnud võit annab meile palju juurde

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Meister (paremal).
Kristen Meister (paremal). Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock võitis Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria teises mängus koduväljakul Kalev/Cramot 68:61 ja viigistas seeria 1:1 peale. Olulisse rolli on finaalis tõusnud Rocki 21-aastane tagamängija Kristen Meister, kes sai mänguaega 19 minutit ja tõi selle ajaga 10 punkti ja 5 lauapalli.

«Alati saab paremini mängida, aga usun, et olen enam-vähem oma ülesannetega hakkama saanud,» ütles Meister pärast kohtumist. 193 cm pikkune tagamees tegutses nii hästi, et mängis samal positsioonil tegutseva vanameistri Valmo Kriisa sisuliselt pingile.

 

Rocki tänase edu võtmeks oli kaitse, mis lasi Kalevil visata vaid 61 punkti. «Tulime kaitses agressiivselt peale ja saime hea emotsiooni kätte. Esimese mängu kaotus ei löönud meid rivist välja ja tulime kohtumisele mõttega, et meil pole midagi kaotada,» selgitas Meister Rocki mõttelaadi.

 

Ühtlasi lõppes Rocki nukker seeria, kui finaalis poldud võitu saadud 17 mängu järjest. «Ma arvan, et see võit annab meile emotsionaalselt palju juurde. Meil tuleb nüüd jätkata samas rütmis,» uskus Meister.

Kolmas matš peetakse esmaspäeval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles