Peep Pahv: liidri hukatus ja barjääri murdmine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv Foto: Andres Haabu

«Kui vaadata tehnilist protokolli, treenerite tegutsemist, mängijate individuaalseid sooritusi, mõnda kohtunike otsust ja saalis valitsenud õhkkonda, siis tuleb tunnistada, et täna oligi Tartu päev,» võttis Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak laupäeva õhtupoolikul tabavalt kokku Eesti meistriliiga finaalseeria teise kohtumise. Tõepoolest, sellel õhtul läks Kalevi jaoks halvasti kõik, mis halvasti minna sai.

Ühisliiga hooajaga endale hea ründemeeskonna maine hankinud kalevlased viskasid mööda esimesed 15 kaugviset ning lõpuks tabasid 24 kolmesest vaid kolm. Hea viskepäev polnud Kalevi ühelgi liidril, kõige rohkem halvas aga meeskonda mängujuht Scott Machado nadi sooritus.

Läbi hooaja Kalevit vedanud Machado jäi laupäeval Rocki kaitse vastu hätta ning mida rohkem kogunes ebaõnnestunud lahendusi, seda jonnakalt individuaalsemaks tema üritused muutusid. Ta kogus lõpuks küll 17 punkti ja 12 lauapalli, kuid tegi ka seitse pallikaotust, viskas mööda kõik seitse kolmest ning mis kõige hullem, ta ei suunanud meeskonna rünnakuid loogiliste lahendusteni. Tiimi mootori tõrkumine halvas aga kokkuvõttes kogu meeskonda ning paljud rünnakud lõppesid ebaloogilise hädaviskega.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles