Fujitsu Estonia rajab 300 000 euroga kasutajatoe keskuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fujitsu logo
Fujitsu logo Foto: Reuters/ScanPix

Tehnoloogiafirma Fujitsu Estonia arendab välja kasutajatoe keskuse, mille raames saab tööd vähemalt 20 inimest. Projekti maksumus on 304 000 eurot.

«Oleme grupis juurde saanud uusi tööülesandeid – kolime ka teisele korrusele ning veidi muutub meie kliendibaas. Selle konkreetse projekti raames võtame tööle uued inimesed ilma eelneva kogemuseta ning teeme neist IT-spetsialistid,» ütles Fujitsu Estonia müügidirektor Ülle Kivirähk BNSile.

Kasutajatoe keskus on suunatud klientidele, mitte ei ole kontsernisisene. Keskuses asub tööle vähemalt 20 spetsialisti. «Praegu oleme tööle võtnud 20 inimest. Värbamisprotsess projekti jaoks käib aktiivselt ning peaks lõpule jõudma mai teises pooles,» lisas ta.

Projekti kogumaksumus on 304 296 eurot, sellest 142 148 eurot moodustab Euroopa Regionaalarengu Fondi (ERDF) vahenditest makstav Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse toetus tugiteenuskeskuste rajamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles