Hispaania meedia: Xavi sõim aitas Messil uuesti tippvormi leida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) ja Xavi.
Lionel Messi (vasakul) ja Xavi. Foto: ANDER GILLENEA/AFP

Hispaania väljaande El Paisi andmetel on Barcelona jalgpalliklubi suurima staari Lionel Messi hooaja teise poole suurepärase vormi üheks põhjuseks jaanuari alguses aset leidnud juhtum, kus kapten Xavi võttis Messi korralikult ette ja püüdis talle aru pähe panna.

Barcelona oli 6. jaanuaril koduliigas kaotanud 0:1 San Sebastiani Real Sociedadile ning Messi ja peatreener Luis Enrique vahelised vastuolud olid aina süvenemas.

«Me ei saa lasta korduda eelmisel aastal (kus Barcelona ei võitndu ühtegi tiitlit - toim) ja sa tead seda. Kas sa tahad, et Cristiano (Ronaldo) valitaks jälle maailma parimaks jalgpalluriks? Lõpeta see kuradi jama ära, Leo!» kutsus Xavi tujutult esinenud Messit korrale.

35-aastane Xavi on Messit tundnud juba sellest ajast, kui toona 12-aastane Messi Barcelona noorteakadeemiaga liitus. Pärast sõnelust on Barcelona võitnud 27 mängu, viigistanud ühe ja kaotanud samuti vaid ühe.

Veebruaris viitas ka Messi, et pärast õhtut San Sebastianis «muutus kõik». Nüüdseks on Barcelona võitnud Hispaania meistritiitli ja mängib 6. juunil Meistrite liiga finaalis Torino Juventusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles