TV3 video: kasvataja jõuline korralekutsumine vigastas last

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis.
Kuvatõmmis. Foto: TV3

Loo lasteaias Pääsupesa toimunud kontserdi ajal leidis aset intsident, mille käigus tekitas väikest poissi korrale kutsunud lasteaiakasvataja talle vigastusi.

Poiss, kellel olid tugevad küünistusjäljed, ütles, et kasvataja küünistas teda ja tõmbas ta teiste juurest ära, vahendab TV3 «Seitsmesed uudised».

Direktori sõnul sekkus kasvataja seepärast, et poisid segasid kontserti. «Laulude vahepeal läksid õpetaja ja õpetaja abi võtma need segajad poisid enda juurde,» ütles Loo lasteaia Pääsupesa direktor Katrin Paldermaa.

Ta tunnistas, et selle tulemusena võis laps viga saada. Pärast intsidenti mingi tagasi rühma ning verised jäljed lapse käel puhastati.

Direktori sõnul uurimine käib ning vigastusi tekitanud kasvatajaga on tõsiselt vesteldud. «See on sobimatu ja me teeme praegu enda poolt kõik selleks, et leida lahendus antud olukorrale. Igasugune selline äkiline reageerimine ei ole tõesti aktsepteeritud,» lisas ta.

Poisi ema väitis, et lasteaed esialgu eitas juhtumit ning kasvataja abi olevat öelnud, et poiss ise tekitas endale need vigastused. Hiljem aga tuldi tema ees vabandama. Ema lisas, et sellesama kasvatajaga on ka varem probleeme olnud.

Direktori sõnul on praegu laual võimalus, et kasvatajaga lõpetatakse töösuhe.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles