Juba esmaspäevast on Kanal 2 eetris «Suvereporter»

Triin Tammert
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol vasakult: saatejuht Jürgen Fogel, ilmaneiu Greete Aren, saatejuht Olaf Suuder, ilmaneiu Marit Mittal.
Fotol vasakult: saatejuht Jürgen Fogel, ilmaneiu Greete Aren, saatejuht Olaf Suuder, ilmaneiu Marit Mittal. Foto: Kanal 2

1. juunil kell 20 muundub «Reporter» «Suvereporteriks» ja kolib umbsest siseruumist õue, kesklinna rõdustuudiosse. Tänavu rajatakse rõdule lustakas rannamaja suveaed kireva lilllemüüri ja tiheda hekiga, mis varjab hästi aias päevitavaid ilmaneiusid. Teraapilise mõju saavutamiseks rajatakse aeda ka suur purskkaev, mis, muide, on sel suvel «Suvereporteri» ajaloo võimsaim!

Traditsiooniliselt on «Suvereporteri» rõdustuudio paik, kus kuumad Eesti artistid esitlevad eeloleva suve võimsaima hitipotentsiaaliga uusi lugusid. «Suvereporteri» tänavuse tunnusmuusika kirjutas Sven Lõhmus, loo pealkiri on «Võidusõit» ja seda esitab kultusansambel Black Velvet. Ilmateate tunnusmuusika – «Päiksepoolsel tänaval» – on Alen Vezikolt.

«Suvereporter» on valmis eetrisse minema kõikjalt: suve suursündmuste keskelt, koduõuedelt, laevadelt, suverestoranidest, saunalavalt, rannast, tänavalt. Saatesse jõuavad suvised reportaažid nii kodukandist kui ka välismaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles