Tallinn Music Week esitleb Positivusel seitset Eesti artisti

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings.
Curly Strings. Foto: Erlend Štaub

Eesti piiri äärses Salacgriva linnakeses 17.-19. juulil toimuva Positivus festivali Tallinn Music Weeki ja Riia kontsertklubi Palladium ühislavale on tänaseks kinnitatud 7 Eesti artisti. Kokku on Positivuse programmis tänaseks 13 Eesti artisti.

Tallinn Music Weeki programm on festivali kolmest päevast jaotatud laupäevale ja pühapäevale. Laupäeval, 18. juulil astuvad Tallinn Music Weeki/Palladiumi laval üles džässi ja popi piirimaadel jalutav Miamee, möödunud aastal kõikvõimalikke muusikaauhindu noppinud folkpopi sensatsioon Curly Strings ja Eesti venekeelse räpi lipulaev Gorõ Lana.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Pühapäeval, 19. juulil esindavad Eestit õrna jazziliku puutega uus indipopi artist cirkl, indiroki bänd Tallinn Daggers, avarapilguline artpop trio Badass Yuki ning funki ja souli radadel gruuviv Lexsoul Dancemachine.

Foto: Tairo Lutter

Lisaks astuvad festivalil I Love You plaadifirma ja muusikaklubi laval üles Eesti bändid Galvanic Elephants, Würffel, Zebra Island, Sibyl Vane ja The Werg. Pealaval esineb tänavu oma uue albumi materjaliga ka Ewert and The Two Dragons.

Foto: Madis Sinivee

Terve sündmuse vältel on festivali peatänava ääres, Positivuse infopunkti kõrval avatud ka Tallinn Music Weeki staap, kus, nagu juba heaks tavaks saanud, kõlab katkematult värske Eesti muusika ning üles astuvad akustiliste kontsertide ja DJ-settidega festivalibändid ja muusikategelased. Koostöös fännipoega 311.ee on müügil ka Eesti muusika ja fännikraam.

Tänaseks on Positivus festival Baltiriikide suurim ja olulisim suvine muusika- ja kunstifestival, mida külastavad lisaks lätlastele endile ka Eesti, Leedu, Soome ja Venemaa muusikasõbrad. Lisaks TMW ja Positivuse aastatepikkusele tihedale koostööle on täna loomulikuks muusikaelu osaks ka Eesti muusikute tihedad kontserttuurid Läti klubidesse ja muusikasündmustele ning vastupidi.

Foto: promo

Tänavune Positivus festival kestab kolm päeva – 17.-19. juulini. Festivali nimekaimate esinejate seas on sel aastal Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, St.Vincent, Basement Jaxx, Warpaint, Tom Odell, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Rival Sons, Fenech-Soler, Jack Garratt, Kate Boy jt. Esinejatenimekiri täieneb pidevalt.

Positivuse piletid on saadaval Piletilevis ja Positivuse kodulehel. Festivalipassi hind on hetkel 65€, koos telkimisega 71€. Ühepäevapiletid on saadaval hinnaga 35€.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles