Spordi lühiuudised

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harju rallit juhib Plangi

Harju Rally avakatse võitsid Siim Plangi ja Urmas Roosimaa. Mitsubishi Lancer Evo X-l kihutavad Plangi-Roosimaa edestasid Väo karjääris sõidetud 2,6 km pikkusel katsel 0,7 sekundiga samasuguse autoga võistlevat Roland Murakat ja Kalle Adlerit. Kolmandal kohal on Rainer Aus ja Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo IX), kes kaotavad liidritele täpselt kolme sekundiga. Kokku sõidetakse tänavusel Harju Rallyl üheksa kiiruskatset.

Laas võitis koduse tuuri avaetapi

Eesti kõrgetaselisima rattavelotuuri Tour of Estonia esimese etapi Tallinnast Tartusse võitis Eesti koondise särgis võistelnud Martin Laas. Ühtlasi 197 km pikkuse esimese etapi aktiivseimaks ratturiks kuulutatud Laas kuulus üheksaliikmelisse jooksikute gruppi, mis jäi finišisirge lõpuni ette. Viimastel meetritel edestas 21-aastane Laas kindlalt kreeklast Ioannis Tamouridist (Synergy Baku) ja rootslast Gustav Höögi (Rootsi koondis).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles