Uus «Viiekümne halli varjundi» raamat näitab elu Christian Grey perspektiivist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Viiskümmend halli varjundit». Dakota Johnson ja Jamie Dornan
Kaader filmist «Viiskümmend halli varjundit». Dakota Johnson ja Jamie Dornan Foto: SCANPIX

Briti kirjanik E.L. James paljastas, et ta uus «Viiekümne halli varjundi» romaan kannab pealkirja «Grey:Fifty Shades of Grey As Told by Christian» ning selles on elu näidatud ühe peategelase, ärimees Christian Grey perspektiivist.

Fännid peavad Jamesi «Viiekümne halli varjundi» seni ilmunud kolme romaani erootiliseks, kuid kriitikute sõnul on tegemist sadomasohismiga, kirjutab The Telegraph.

Kirjaniku sõnul paljastab ta uues raamatus  Grey olemuse täielikult.

Triloogia naispeategelane on Anastasia Steele, kelle Christian Grey võrgutab ja kellele ta seksimänge õpetab.

James teatas Twitteris ja Instagramis, et uus teos ilmub 18. juunil, mis on tegelase Christian Grey sünnipäev.  Sotsiaalmeedias oli ära toodud ka uue raamatu kaas, millel on näha lähedalt pildistatud silma.

«Christian on keeruline karakter ning lugejatele meeldib ta oma soovide, ihade ja karmi mineviku tõttu. Kõik, kes on olnud suhtes, teavad et selles on alati kaks poolt. Mulle meeldis, et sain veelkord olla koos Christiani ja Anastasiaga,» kirjutas James.

James pühendas enda sõnul oma uue teose lugejatele, kes temalt seda ammu ootasid.

Fännid on juba mõnda aega sotsiaalmeedias spekuleerinud, milline on uue erootilise romaani sisu.

E. L. Jamesi «Viiekümne halli varjundi» triloogias on kolm raamatut « Fifty Shades of Grey», «Fifty Shades Darker» ja «Fifty Shades Freed», mida kokku on müüdud üle 125 miljoni eksemplari.

Hollywoodis valmis sel aastal film «Viiskümmen halli varjundit», mille peaosas on Jamie Dornan Christian Grey rollis ja Dakota Johnson Anastasia Steele`ina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles