Vaata, kes esinevad Ostrova festivalil Setomaal!

, Setomaa portaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mokornulga leelokoor Ostrova Festivalil 2014. aastal.
Mokornulga leelokoor Ostrova Festivalil 2014. aastal. Foto: Viljar Lillmaa

Ostrova Festivali programm on tänavu rikkalik. Kuulamisnaudingut pakuvad Setumaa kohalikud andekad artistid ning Eesti popmuusika koorekiht.

"Ostrova Festival toimub tänavu juba viiendat korda. Suurepärased artistid toovad igal aastal järjest rohkem publikut. Rahvas tuleb Setomaale kokku, et võtta aeg maha, nautida head muusikat ja kaunist Setomaa loodust," ütles korraldaja Aime Tulp.

Pärimusmuusikutest astuvad Ostrova festivalil üles Mokornulga leelokoor, meestepunt Seto Miihi Summ, Õiõ Seto, Maria Korepanova (Udmurtia) ja Toivo Sõmer, Mäeotsa kapell ja Rikka Ivvani pillilaager. Välismaistest artistidest on kohal Johnny Salamander Lätist ja Dorahog Portugalist. Festivali päevajuhid on armastatud Anne Veesaar ja Tarvo Krall. Festival lõpeb suure simmaniga VLÜ ja Marko Matvere pilli järgi.

Eesti poppartistidest on esindatud just uue plaadi valmis saanud Ott Lepland koos bändiga, Traffic, Legshaker, lustakas L’Dorado, Nikns Suns ja rokkarite lemmik Metsatöll.

Ostrova festival toimub Setomaal juba viiendat korda. Lisaks kontserdite nautimisele on võimalik tutvuda ka kohaliku käsitööga. Lastele on avatud eraldi telk.

Ostrova Festival toimub 17-18. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal. Piletid on müügil Piletilevi veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Rohkem infot: www.ostrovafestivalid.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles