Praamipiletit ette osta soovinud klienti tabas ebameeldiv üllatus

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaeva ühendus Kuivastu ja Virtsu liinil.
Parvlaeva ühendus Kuivastu ja Virtsu liinil. Foto: Raigo Pajula

Kuivastu-Virtsu ja Virtsu-Kuivastu liinile praamipiletit ette osta soovijad said ebameeldiva üllatuse osaliseks, sest juuni viimasteks päevadeks ja juuli alguseks veebipood neil seda teha ei lasknud.

«Tahtsin neljapäevaks, 3. juuliks endale broneerida Saaremaale sõiduks praamipiletit, aga ei saanud seda teha,» rääkis Tiina Saaremaa väljaandele Meie Maa.

Tavaliselt peaks veebipood võimaldama pileteid osta või broneerida kuu aega ette. Kodulehel tuulelaevad.ee kalendrist reede hommikul kuupäevi valides selgus, et nii Kuivastu-Virtsu kui Virtsu-Kuivastu liinil 29. juunist 4. juulini praamid nagu ei sõidakski. Nendeks päevadeks piletit osta soovides ilmus ekraanile ette kiri: «Sellel päeval reise ei toimu».

«Nüüd tuleb mul otsustada, kas jään siia või mandrile. Kui praamid enam ei sõida, peab valima. Praegu olen Saaremaal, kuid veel on võimalus mandrile pääseda,» märkis Tiina.

Reede lõunast alates ei saanud tuulelaevad.ee lehelt enam üldse juulikuud kalendris valida, samuti mitte juuni viimaseid kahte päeva – 29. ja 30. juunit. Need päevad ei olnud aktiivsena märgitud, rääkimata juulikuu päevadest.

«Kuivastu-Virtsu liini sõidugraafikud on avaldatud ja müügisüsteemi sisestatud kuni 28. juunini. Pileteid saab ette osta kehtiva sõiduplaani ulatuses. Graafikuid avaldatakse ja pikendatakse jooksvalt,» selgitas OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles