Viis põhjust, miks tasub koos kallimaga kaalu langetada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui plaanid kaalust alla võtta, siis tasub seda teha koos oma kallimaga − ühine kaalujälgimine toob kiiremini paremad tulemused ja tugevdab ka teie suhet.

Suhtes olles võivad mõlemad osapooled võtta endale eesmärgiks kaalust alla võtta. Sel viisil  jagavad partnerid ühist teekonda, mis toob endaga kaasa nii erinevaid väljakutseid kui ka võidurõõme. Paljud inimesed on just koos kallimaga trenni tehes ja tervislikult toitudes saavutanud parimaid tulemusi, kirjutab Everyday Health. Kahekesi kaalust alla võtmisel on mitmeid eeliseid:

1) Sul on oma isiklik tugiisik

Paljud uuringud on näidanud, et teiste inimeste toetus on kaalulangetamisel äärmiselt oluline. Seega on üksteise toetamine ja motiveerimine üks suurimaid eeliseid, mis kaasneb koos kallimaga trenni tegemise ja tervislikult toitumisega. Kui ühel partneritest tekib tahtmine alla anda, siis teine osapool ei lase seda teha ja annab talle jõudu juurde.

2) Sinu suhe muutub jälle prioriteediks

Kui sa töötad koos oma kallimaga ühise eesmärgi nimel, siis saate üksteisega veelgi lähedasemaks ja teie suhe võib muutuda tunduvalt paremaks. Tihti võib kiires igapäevaelus ununeda, mis tähendab meeskonnatöö ja kuidas oma partneriga koos tegutseda. Koos trenni ja süüa tehes on võimalik veeta oma kallimaga kvaliteetaega, millest tihti jääb paarisuhetes puudu.

3) Teil tekivad koos uued tervislikud harjumused

Kui olete mõlemad aktiivse eluviisiga ja toitute tervislikult, siis on teil mõlemal rohkem energiat toredate ühiste tegevuste jaoks. Paaril võib tekkida ka oma kaalulangetamise rutiin, mida üheskoos järgida − see võib hõlmata nii koos täisväärtusliku hommikusöögi söömist kui ka õhtuti jooksmas käimist.

4) Kaalulangetamine muutub võistluslikuks

Kindlasti võib tulla päevi, kus te kumbki ei jaksa või ei taha näiteks trenni teha. Kuid üheskoos on palju kergem leida tahtejõudu, et järjepidevalt oma eesmärgile keskenduda. Lisaks võib tekkida võistlusmoment − mõlemad soovite võimalikult kiiresti tulemusi näha ja teisest parem olla. See võib samuti kaalulangetamisele positiivselt mõjuda.

5) Positiivne mõju avaldub ka teistele

Kui teised pereliikmed näevad teie teekonda kõrvalt ja hakkavad tulemusi märkama, siis avaldate sellega ka teistele positiivset mõju. Inimesed ümberringi saavad teie ühistest pingutustest innustust, et samuti muuta oma elustiili tervislikumaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles