Keskerakond viis riigikokku ligi 27 000 protestiallkirja

Indrek Mäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Protestiallkirjad
Protestiallkirjad Foto: Keskerakond

Keskerakonna aseesimees Kadri Simson ja peasekretär Priit Toobal andsid täna riigikogu esimehele Eiki Nestorile üle 27 000 allkirja, millega protesteeritakse valitsuskoalitsiooni poolt kavandatava kütuseaktsiisi tõusu vastu.

«On ilmselge, et kütuseaktsiisi tõstmine toob kaasa üleüldise hinnatõusu, mis lööb kõige valusamalt eelkõige madalapalgalisi inimesi,» ütles Simson. Keskerakonna hinnangul on selline maksutõus ebaõiglane ning protestiallkirjade suur hulk on märk valitsuse valest  poliitikast.

«Keskerakond on kutsunud valitsust üles jätma ära sotsiaalmaksu langetamist, mis võimaldaks kütuseaktsiisi tõstmata jätta. Reformierakond ei ole nõus seda isegi arutama ning on kurb, et nende uue dogma täitmise nimel kannatab kogu Eesti majandus, » lisas Simson.

Tsentripartei lubas aktsiisitõusu vastast võitlust jätkata kõigi erakonna käes olevate parlamentaarsete vahenditega. «Valitsuskoalitsioonil on tulemas unetud ööd,» hoiatas Keskerakonna aseesimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles