Harry Lahtein asus uuele töökohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Lahtein
Harry Lahtein Foto: Urmo Soonvald / SLO/ Scanpix

Eesti endine asjur Valgevenes, anonüümkirja tõttu augusti lõpus tagasi astunud Harry Lahtein asus tööle Eesti suurima tarkvaraarendusettevõtte Webmedia esindajana Gruusias.

«Harryl on pikk ja lohisev inglisekeelne ametinimetus «Business Development Director», mille sisuks on Gruusia turul meie poolt juba algatatud initsiatiivide edasiarendamine ning sellega seotud müügitöö ja läbirääkimised,» sõnas Webmedia Groupi juhatuse esimees Priit Alamäe Postimees.ee'le.

Ta lisas, et Lahtein alustas Webmedias tööd oktoobri algusest.

Lahteina Webmediasse tööle sattumine oli Alamäe sõnul õnnelik asjaolude kokkulangemine: «Me otsisime võimalust oma meeskonda Gruusia suunal tugevdada ja ühe kolleegi kaudu tuli info, et ka Harry on avatud uutele väljakutsetele.»

«Harry on Gruusias asjurina töötades teinud nii Eesti kui Gruusia riigi jaoks palju head tööd, tema saavutusi Gruusias siiamaani väga hinnatakse ja selle tunnistuseks on ka president Saakašvili poolt talle antud Au orden. Samuti on Eesti ja Gruusia sedavõrd erinevad, et meil ei ole mõtet seal niisama ponnistada ilma, et meeskonnas oleksid inimesed, kes kohalikust kultuurist ja ühiskonnast aru saavad ja suudavad jõuad otsustajateni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles