Linnavalitsus kinnitab ametisse Tallinna 21. kooli direktori

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna 21. kool.
Tallinna 21. kool. Foto: Toomas Tatar

Linnavalitsus kinnitab homsel istungil Tallinna 21. kooli uueks direktoriks Tallinna haridusameti hariduskorralduse osakonna juhataja Meelis Kondi.

Kooli senine direktor Naida Toomingas vabastati ametist linnavalitsuse 3. juuni korraldusega töötajapoolse töölepingu korralise ülesütlemise tõttu. Töösuhe Naida Toomingasega lõpeb 1. augustist.

Koolile uue direktori leidmiseks korraldati avalik konkurss, millele laekus kaheksa avaldust. Pärast dokumentide läbivaatamist otsustas konkursikomisjon lubada kõik kandidaadid vestlusvooru, kus kandidaadid esitasid enda kohta lühitutvustuse ja vastasid komisjoniliikmete küsimustele. Pärast kandidaatide ärakuulamist ja sellele järgnenud arutelu valis komisjon ühehäälselt Tallinna 21. kooli direktoriks Meelis Kondi.

Kond on alates 2000. aastast töötanud haridusameti hariduskorralduse osakonna juhatajana. Enne seda töötas ta haridusministeeriumis erinevatel ametikohtadel ning oli Puka keskkooli õpetaja ja direktori asetäitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles