Postimees Luksemburgis: EM-valikmänguks valmistuva käsipallikoondisega liitusid Patrail, Jaanimaa ja Mägi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondise mängijad.
Eesti käsipallikoondise mängijad. Foto: Eesti käsipalliliit

2018. aasta EM-valiktsükli mängus võõrsil Luksemburgi koondisega kohtuv Eesti rahvusmeeskond jõudis täna lõunal Luksemburgi ning tiimiga liitusid ka Saksamaal mängivad eestlased.

Eesti rahvusmeeskond startis eile Põlvast Riiga ning lendas täna hommikul Luksemburgi. Frankfurdis ühinesid koondisega Saksamaa esiliigas mängivad Dener Jaanimaa ning Janar Mägi, Luksemburgis ootas rahvusmeeskonda varem kohale jõudnud Mait Patrail.

Täna peab Eesti koondis võõrsil esimese treeningu, homse mängupäeva hommikul on kavas treening mängusaalis. Kohtumine Luksemburgiga algab homme Eesti aja järgi kell 20.30, Postimees hoiab lugejaid mängu käiguga kursis tekstipõhise ülekande vahendusel.

Eesti rahvusmeeskonna alagrupis on hetkel peetud neli mängu, omavahel ongi pidamata kaks Eesti ning Luksemburgi matši. Kõik neli mängu ära pidanud Gruusia kogus kaks võitu ja kaks kaotust ning on hetkel nelja punktiga alagruppi juhtimas, Eestil ja Luksemburgil on mõlemal kaks punkti. Play-offide järgmisse vooru pääseb vaid alagrupi võitja ning kindla edasipääsu tagamiseks peaks Eesti võitma nii homse kohtumise kui laupäeval Viljandis peetava matši. Kui kumbki meeskond võidab ühe kohtumise, võetakse järgmisena paremuse selgitamiseks arvesse omavaheliste matšide väravate vahet. Kui ka see peaks olema sama, siis vaadatakse järgmisena võõrsil visatud väravate arvu.

Eesti meeste koondise koosseis Luksemburgis: Martin Johannson, Mait Patrail, Dener Jaanimaa, Janar Mägi, Mikk Pinnonen, Andris Celmins, Armi Pärt, Marius Lepp, Karl Roosna, Kaspar Lees, Eston Varusk, Rasmus Ots, Henri Sillaste, Jürgen Rooba, Ardo Puna, Kristo Voika. Peatreener Rein Suvi, treenerid Jaanus Rätsep, Priit Allikivi ja füsioterapeut Margus Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles