Sillamäel puhkes Silmeti hoones tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sillamäel puhkes eile pärastlõunal tulekahju tööstusettevõtte Silmet hoones. Kustutustööde käigus sai kolm suitsu sisse hinganud kustutajat tervisekahjustusi. Päästjad palusid Sillamäe elanikel varjuda mürgise suitsu eest siseruumidesse ning sulgeda uksed ja aknad.

Häirekeskus sai Sillamäel Kesk tänaval asuva tööstusettevõtte hoones puhkenud tulekahjust teate kell 15.45. Päästekeskuse pressiesindaja ütles Postimehele, et tulekahju tõttu varises sisse osa tööstushoone katusest. Põlevas hoones inimesi ei olnud ning päästjate sõnul põlesid kile ja hoonesse ladustatud keemilised ained.

Päästjad kustutasid hoonet väljastpoolt, kuna mürgise suitsu tõttu ei olnud võimalik majja siseneda. Kiirabi kontrollis kolme mürgist suitsu sisse hinganud päästjat ning kaks lubati tööle tagasi, üht päästjat tööle tagasi ei lubatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles