Vabaerakonna aseesimeesteks said Ojangu ja Kübarsepp

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külliki Kübarsepp
Külliki Kübarsepp Foto: Riigikogu kantselei

Vabaerakonna juhatus valis oma koosolekul erakonna aseesimeesteks Jaanus Ojangu ja Külliki Kübarsepa.

Jaanus Ojangu oli aseesimees ka eelmise juhatuse koosseisu ajal, teatas Vabaerakond.

«Juhatuse liikmena soovin ma tegeleda ennekõike alles kujuneva erakonna arendamisega seestpoolt, et hoida meie suunatust avatusele ja kõigi kaasamisele. Energeetikainsenerina tahan kindlasti kaasa rääkida energeetika küsimustes, seda nii erakonna programmi koostamisel kui ka laiemalt. Ka haridusteemad pole mulle võõrad,» ütles Ojangu.

Kübarsepp peab oma eesmärgiks vedada erakonna strateegilise arengukava ja kohalike valimiste tegevuskava väljatöötamist, erakonna poliitiliste sõnumite kujundamist ja erakonna ülesehitamist.

«Vabaerakonna esmakordne osalus kohalikel valimistel on kindlasti üks suurimaid väljakutseid lähiaastatel. Erakonnal on ees päris palju strateegilisi kui ka poliitiliste sõnumite kujundamise tööd. Soovime selles kaasata võimalikult paljusid vabakondlasi ja kaasamõtlejaid,"  ütles Kübarsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles