Odessa linn tunneb huvi Tallinna trammide ja infotehnoloogia vastu

Mihhail Kolossok
, venekeelse Postimehe reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Odessa linnapea Gennadi Truhhanov kohtus eile Tallinna abilinnapea Kalle Klandorfiga. „Rahvadiplomaatia“ projekti raames aitab Eesti pealinn Odessat nii linnaruumi kujundamise kui turistide meelitamise küsimustel. Vaata videot!

„Eelkõige nendel on huvi oma ühistranspordi veeremkoosseisu täiendada, sh ka tramme, teatavasti Tallinn saab 2 aasta jooksul üle 30 trammi, me vahetame veeremkoosseisu välja trammidel, ja miks mitte, kui Odessa soovib osta, miks mitte vanu Odessale müüa, näiteks,“ ütles Postimehele Kalle Klandorf pärast Truhhanoviga kohtumist.

„Tulime rahu ja toetava sõnumiga. Ma arvan, et Odessa ja Ukraina tervikuna elavad üsna keerulised ajad üle, ja ma arvan, et meie kui Odessa sõbrade kohus on neid sellel ajal toetada, ja parim võimalus on kutsuda inimesi kohale, panna neid vägisi jalutama siia Deribasovskaja tänaval ja näidata, et linnas on rahu,“ sõnas Tallinna-Odessa rahvadiplomaatia edendaja Meelis Kubits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles