Tuntud ettevõtja astub suurkelmuses süüdistatuna kohtu ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Tauts.
Kristina Tauts. Foto: Liis Treimann

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette tuntud ettevõtja, IRL-i kuuluva Kristina Tautsi ja tema firma, süüdistades neid suures ulatuses kelmuses ehk narkomaanide raviks mõeldud euroraha, ligi 60 000 euro, väljapetmises, vahendab Eesti Rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Prokuratuur süüdistab Kristina Tautsi (40) suures ulatuses kelmuses ja tema firmat Comenius OÜ-d samas kuriteos juriidilise isikuna.

Tervise arengu instituut (TAI) korraldas 2010. aasta 20. juulil Euroopa sotsiaalfondi poolt toetatava programmi «Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2010-2011» raames hankemenetluse uimastisõltlastele ööpäevaringse rehabilitatsiooniteenuse osutaja leidmiseks.

Tauts esitas oma Comenius OÜ-ga TAI-le pakkumuse, mis sisaldas süüdistuse kohaselt ebaõiget infot ning viis selleni, et see pakkumus tunnistati edukaks.

Juba läbirääkimiste pidamise ajal esitas Tauts süüdistuse kohaselt taas valeinfot, mistõttu TAI tunnistas Comenius OÜ edukaks pakkujaks ja sõlmis firmaga tsiviilõigusliku lepingu, kirjutab ERR. Loe edasi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles