Mees metsast

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaimsust otsimas: Kaido Aarde oma metsamajas.
Vaimsust otsimas: Kaido Aarde oma metsamajas. Foto: Mihkel Maripuu

Jõgeva noormees Kaido Aarde ehitas endale juba viis aastat tagasi metsa pelgupaiga, millest aga kujunes kohalikele noortele omamoodi rollimängukeskus.

Kaido Aarde (23) on lühikest kasvu noormees. Tema liigutused on kiired, pilk aval ja siiras. Elu pole teda hellitanud. Umbes viis aastat tagasi otsustas ta endale Jõgeva külje alla «metsamaja» ehitada. «Mul olid kodused probleemid,» põhjendab ta.

Looduse rüpes

Jõgeva kesklinnast on metsamajani (just selle sõnaga Kaido oma pelgupaika nimetab) päris mitu kilomeetrit – see asub suurtest teedest eemal, ja ega autogagi selle «treppi» sõita saa. Pargime masina metsa äärde põllu veerde ning Kaido sammub teejuhina energilisel sammul meie ees. Metsaalune on täis jänesekapsast ja õitsvaid lilli ning rada, mida mööda kõnnime, on rohtunud – metsamaja täpset asukohta teavad vaid vähesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles