Jalgrattateede kaardistamise võistluse võitjad selgunud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturid Pirita teel.
Jalgratturid Pirita teel. Foto: Toomas Huik

Mais toimunud üleeuroopalise jalgratta marsruutide kaardistamise võistlusest «European Cycling Challenge» osavõtjate vahel välja loositud auhinnad antakse üle neljapäeval Kadriorus.

«European Cycling Challenge» 2015 käigus kaardistasid jalgratturid mobiilirakenduse abil oma liikumisteekondi. Osavõtjate vahel loositi välja auhinnad, mis antakse üle neljapäeval, 18. juunil  kell 18 Kadrioru Pargis algaval suvehooaja avamisel.

Tallinnas osales võistlusel 70 jalgratturit ja võistluse raames läbiti 9198 kilomeetrit. Kõigi teid kaardistanud jalgratturite vahel loositi välja kolm Hawaii Expressi kinkekaarti 50 euro väärtuses ning jalgratas. Kinkekaartide omanikeks osutusid loosi tahtel Priit Peipman, Kristi Paas ning Sandra Luhtein. Uue jalgratta omanikuks sai Liisa Puusepp. Kõigi võitjatega võetakse ühendust.

Võistlus toimus neljandat korda ning nagu ka eelmistel aastatel osales võistlusel Tallinna linn. Võistlusest võttis osa 39 linna 13 riigist. Võistlusel saadud informatsioon on Tallinna linna jaoks oluline jalgrattaliikluse arendamise planeerimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles